Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërste Mukovski i cili në incizimet e 27 prillit shihet duke i hapur dyert dhe duke hequr traun e portës kryesore për protestuesit e dhunshëm, demanton të ketë bërë një veprim të tillë. Ndonëse pamjet flasin vetë, Mukovski thotë se akuzat ndaj tij nuk janë të vërteta.

Gazetari duke përsitur disa herë, kush ju dha urdhër përmes telefonit që t’i hapni dyertë e kuvendit, por Mukovski me nervozë e shtynë gazetarin duke mos iu përgjigjur.

Për më shumë ndiqni videon në vazhdim: