Rita Ora këtë vit ka vendosur që mos të pushojë në Ulqin

Ajo ka zgjedhur brigjet e bukura të Xhamajkës për të shijuar rrezet e diellit.

E në këto foto ajo ka treguar se sa mirë i rrinë bikinet, sidomos kur ke gjoks të përmasave natyrale.

Por në këtë vizitë Rita nuk është e shoqëruar me Lewis Hamilton si vitin e kaluar në Ulqin po me motrën e saj, Elenën e cila po ashtu nuk ka hezituar që të tregojë asetet e saj seksi, në këtë rast gjoksin.

Për dallim nga Rita dhe Elena, prindërit e dy motrave kanë vendosur që edhe sivjet të kalojnë pushimet në Malin e Zi ku kanë edhe një villë atje.

 

Global