Kendall dhe Kylie Jenner padyshim që janë nga motrat më seksi në botë. Dy modelet e famshme kanë ekspozuar trupin në pushime.

Dy këmbëgjatat shfaqen me me veshje të ngjashme duke ndezë dilezëm se cila është më seksi se tjetra.
Megjithatë dilemë tjetër është nëse fotografitë e tyre janë të rregulluara me montazhë pasi që shfaqen shumë të gjata në foto.