Pushimet verore kanë filluar për shumë nga fytyrat e njohura publike, e në mesin e tyre është edhe emri i kryeministrit shqiptar, Edi Rama.

Në një foto të publikuar në rrjetin social Facebook, Edi shihet përkrah motrave Greti dhe Eni Koçi.

“Eni [??] Koçi majtas [??] Greta [??] Koçi djathtas [??] [????????] ” ka shkruar kryeministri në Facebook.

Në këtë foto shfaqen Greta dhe Eni në bikini, ku duken mjaft tërhqëse, kurse Edi kishte pozuar në mes të të dyjave.