Ura më e lartë në botë ndodhen në një luginë në jugperëndim të Kinës.

Ura rrugore “Beipanjiang” është 565 metra e lartë dhe 720 e gjatë dhe e lidh qytetin Xuanëei me kontin Shuicheng, transmeton Express.

Kjo urë është aq e lartë saqë nëse gjendeni në të përjetoni marramendje.

U deshën tri vite për ta ndërtuar, ndërsa kostoja e saj ishte 150 milionë dollarë.

Ura Beipanjiang është thjesht shumë e lartë.