Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës.

Por shpesh kur mëngjesi është dinamik, njerëzit e anashkalojnë ngrënien në atë kohë, pavarësisht se e dinë sa i rëndësishëm është.

Koha për dush dhe ajo për tu veshur, e merr hapësirën më të madhe të mëngjesit.

Por pak pasi të ikni nga shtëpia, stomaku juaj ka nevojë për të grimcuar diçka, transmeton Klan Kosova.

Por më poshtë i keni disa këshilla për ushqim të shpejt: