Foto e fundit e realizuar nga një 14 vjeçare e cila ishte duke karikuar celularin e saj në  banjo ka lëshuar një paralajmërim për të tjerët.

Madison Coe, nga Lovington, New Mexico, mori një mesazh me tekst në telefonin e saj i cili po karikohej vetëm pak momente para se ajo të vdiste.

“Kur ju e përdorni kabllon, përderisa jeni në banjo”, thuhet në tekst.

Ndërsa ajo ishte duke menduar fillimisht se adoleshentja vetëm dëshironte të akuzonte ‘Samsung Edge Plus’ në banjo, teksa më vonë është zbuluar se telefoni në të vërtetë nuk ishte zhytur në ujë.

Në vend të kësaj, policia beson se Madison ka vdekur pasi kishte prekur kordonin e nevrikosur teksa ajo “mbushte” telefonin e saj, dhe se ishte mëse e mundshme që të kishte në dijeni dëmin.

Të afërmit besojnë se aksidenti është shkaktuar  kur vajza e re ka mbyllur telefonin e saj ose në momentin kur ajo mori celularin, teksa ishte duke e karikuar, transmeton Indeksonline.

Familja e saj ranë dakord për publikimin e fotografisë në përpjekje për të rritur ndërgjegjësimin e rreziqeve të përdorimit të pajisjeve elektronike pranë ujit në mënyrë që të tjerët të mos e bëjnë të njëjtin gabim.

“Banjo është një vend për dushe dhe koha personale në telefonat e juaja, nuk i përkasin banjos”, ka thënë Felisha Owens ‘KRQE’.

“Energjia elektrike dhe uji nuk përzihen. Kur bëhen bashkë janë rënie për njeriun”, thuhet ndër të tjerash nga Owens.

Ndërsa familjarët e vajzës janë shprehur se vajza ishte një yll i ndritshëm që e donte jetën dhe se ishte e ëmbël dhe e dashur me të gjithë.

“Nuk duam që një gjë e tillë t’i ndodhë askujt tjetër. Ne duhet të jemi të vetëdijshëm. Ne kemi nevojë që të mësojmë fëmijët tanë se energjia elektrike dhe uji nuk përzihen”, thuhet nga familjarët./Indeksonline/