Vendi nga i cili publikon më së shpeshti foto Morena përveç veturës së famshme, e liftit, është edhe palestra.

Zeshkanja seksi po vazhdon me ritmin e njëjtë dhe nuk e ka ndërmend të ndalet së kujdesuri për veten.

E fatmirësisht të gjitha përpjekjet nuk po i shkojnë dëm pasi ajo po arrin rezultatet të knaqshme. Kjo dëshmohet nga foto e fundit e publikuar.