Duket se presidenti amerikan Donald Trump ishte hutuar në momentin që kishte zbritur nga aeroplani presidencial Air Force One, pasi nuk e dinte se cila ishte vetura e tij e njohur ndryshe si “Bisha”.

Edhe pse e kishte veturën para shkallëve të aeroplanit e cila në dyer ka logon presidenciale, ai në një moment hutohet dhe vazhdon rrugën drejt një veture tjetër, transmeton Telegrafi.

Presidenti amerikan kishte aterruar në bazën ajrore Andreës në Ëashington, pasi vikendin e kaluar e kishte kaluar në klubin e tij të golfit në Bedminster në New Jersey.

Por, pasi e panë se i pari i Shtëpisë së Bardhë ishte hutuar dhe nuk po e gjente veturën, një agjent i Shërbimit Sekret detyrohet që ta udhëzoj drejt veturës tetë tonëshe të tipit Cadillac.