Një video e tmerrshme e tërmetit në Turqi tregon momente nga kjo katastrofë natyrore, në të cilën kanë vdekur dy persona, ndërsa me qindra janë të lënduar.

Videoja tregon se si një grua po i fyen qirinjtë e ditëlindjes, ku festën e saj e ka ndërpre tërmeti.

Përderisa të ftuarit kanë qëndruar rreth sajë dhe janë gëzuar bashkë me të është dëgjuar zhurma e tmerrshme dhe dridhjet e kësaj katastrofe natyrore, ku më pas ka pasuar kaos i vërtet dhe hapësira ku kanë qenë këta është mbushur pak me ujë.

Në orët e hershme të së premtes ka ndodhur një termet i fuqishëm, me magnitud 6.7 të Rihterit, ku ka goditur disa destinacione turistike të Greqisë dhe Turqisë.