Moderatorja Albana Osmani është aktualisht duke pushuar dhe po argëtohet pafund.

Këtë herë ka publikuar një foto me rroba banjo trup, ndërkohë që ndodhet në jaht. Megjithatë ajo që ka bërë më tepër përshtypje është tatuazhi në zonën intime, i cili duket shumë pak pasi është i mbuluar nga rroba e banjës. Jemi kureshtarë se cili është ky tatuazh i veçantë për bukuroshen e ekranit.

T mobile In article [4] Laor