Albana Osmani është aktualisht me pushime në Maltë.

Nga fotot që ka postuar shihet se Albana po i shijon shumë këto pushime dhe nuk e ka ndalur kauzën e saj pasi në një foto shihet e veshur me një kostum banje me luledielli.

Mirëpo ky kostum banje i ka treguar edhe tatuazhin në vendin intim për të cilin nuk dihej më parë.

Duke qenë se kostumi i banjës ja mbulon gjysmën e tatuazhit, nuk arrijmë ta dallojmë qartë. Çfarë mendoni se mund të jetë?