Kur mendojmë për meshkuj e pasur ose nga ata të “krimbur” në para, menjëherë na shkon mendja te sheikët me pasuri përrallore.

Eh, fundja, kush nuk do ta donte një partner aq të pasur? Të gjithë përveç Keisi Medinit, vajzës së Sabianit.

Duke qenë se ajo frymëzohej nga Rihanna dhe kjo e fundit ka në krah një sheik, e ftuar në “Thumb” të Aulonës dhe Fatmës, Keisi u pyet nëse e donte një sheik apo jo.

“Jo, nuk do ta gjeja një sheik si Rihanna”, – shprehet modelja. “Sheike jam vetë, kam para plot sa një sheik”.

E merrni me mend sa fatlum do të jetë ai që do të martohet me “sheiken” Keisi?! /Blitz.al/