Jennifer Nicole Lee është një ndër modelet më të preferuara të audiencës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila është bërë e famshme falë rutinës së saj të fitnesit.

E cilësuar edhe si “mbretëresha e fitnesit”, vajza bukuroshe ka pasur një incident shumë provokativ gjatë një dite relaksi në pishinë.

Në një moment asaj i janë zgjidhur lidhëset e bikinit dhe “zogu” i ka dalë papritur, moment ky që nuk i ka shpëtuar vëmendjes së mediave.