Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov nesër do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë, me ftesë të shefit austriak të diplomacisë Sebastian Kurc.

“Në kuadër të vizitës, është parashikuar që ministri Dimitrov të realizojë takime edhe me anëtarë të Komisionit për politikë të jashtme në Këshillin nacional austriak, si dhe me kryetarët e Odës së industrialistëve të Austrisë”, kumtoi Ministria e Punëve të Jashtme.