Ministri i Brendshëm Dritan Demiraj është takuar me Rexhep Selimin, deputetin e Partisë Vetëvendosja në Kosovë dhe ish drejtues në UÇK.

Në një postim në Faccebok, Demiraj publikon një foto nga takimi dhe shkruan:

Të nderuar miq! Sot pata kenaqesine te takoj mikun tim te shtrenjte Gjeneral Rexhep Selimin. Suksese mikut tim ne politike ne krijimin e qeverise se ardhshme ne Kosove.

Image