Nuk është sekret që Miley Cyrus dëshiron të ndryshoj dukjet vazhdimisht.

Transformimi i saj i fundit erdhi para publikimit të këngës së saj më të re “Malibu”.

E në lidhje me ndryshimet që kemi parë së fundmi tek ajo, ka folur vetë Cyrus.

“U shndërruar në diçka që pritej prej meje. Nuk dëshiroja të dilja në fotografi duke treguar tatuazhet e mia apo duke nxjerrë gjuhën jashtë. Në fillim ishte e lidhur me lirinë grave dhe se ne mund të bëjmë gjithçka, mirëpo arriti në një pikë ku ndihesha e seksualizuar” ka thënë Cyrus.

Një gjë është e sigurt që edhe me ndryshimet në flokë, grim dhe veshje ajo ende mbetet Miley Cyrus.