Mihrije Braha vazhdon që t’i sfidojë vitet. Këngëtarja ka dalë me një këngë të re që e ka lansuar sonte dhe e ka titulluar me një titull provokativë, “Jam nxonë”.

Kënga është me ritme verore, e përzier pak me elemente të muzikës popullore.

Këngëtarja paraqitet shumë seksi në këtë klip, madje ka guxuar që të vozitë edhe motovarkë që nuk e bëjnë as këngëtarët e reja të skenës sonë.