Këngëtarja Mihrije Braha, është paraqitur tejet atraktive në imazhin e fundit.

Përmes një fotografie të publikuar në llogarinë e saj në rrjetin social Instagram, ajo ka dëshmuar se vitet as shenjë nuk ia kanë lënë.

Nga ky imazh që vjen nga bregdeti jugor, ajo vjen e freskët dhe atraktive, e veshur në rroba banje Mihrija posedon një linjë fantastike trupore.

Braha është 50 vjeçare dhe ka një karrierë të gjatë muzikore, ndërsa për nga pamja e jashtme e energjia që përçon, ajo të jep përshtypjen se vitet që i kaluan s’i kanë ndjerë fare.