Këngëtarja Mihrije Bahra është në përgadtitje të një këngë të re. Këngën natyrisht se do ta shoqëroj me një videoklip muzikor.

Merret vesh se videoklipi po reazliohet në bregdetin shqiptar dhe se kënga është për sezonin veror, mirëpo se si duket ajo ua përcjellim një foto të saj në bikini në plazh