Që të dyja janë të përfolura shumë në mediet rozë për çdo lëvizje, si dhe për kujdesin që kanë për veten e tyre, shkruan revista Kosovarja.

Por, ato i shohim edhe shumë të lumtura me njëra tjetrën në dasma, si kjo që do ta shihni më poshtë.

Ja si e kallin atmosferën, vërtetë për lakmi,

Global

T mobile In article [4]