Ky është momenti kur Presidenti Ilir Meta ka mikëpritur në Presidencë kryeministrin Edi Rama dhe kanë takuar duart.

Gjatë ceremonisë së mbajtur në Kuvend ku Meta u betua, nuk pati një takim mes tyre.

Shtrëngimi i duarve Meta-Rama, vjen pas një kohe të gjatë dhe sidomos gjatë fushatës ka pasur një retorike të ashpër.