Një mësuese zëvendësuese është arrestuar nga policia në Misuri të SHBA pasi akuzohet se kryente marrëdhënie me nxënësin e saj 17-vjeçar.

Loryn Barclay, 24 vjeç ka pranuar se kyrente marrëdhënie me nxënësit, duke theksuar se kjo ka ndodhur sistematikisht prej nëntorit të vitit 2016.

Ajo ka deklaruar se kryesisht kryenin marrëdhënie seksuale në makinë dhe në shtëpinë e 17-vjeçarit.

Kjo gjë është zbuluar nga një oficer policie i cili punonte në shkollë.