Tre yjet e Barcelonës kanë sfiduar njëri tjetrin, duke bërë disa gjuajtje rreth asaj se cili është më i saktë.

Messi,Suarez dhe Neymar gjatë stërvitjes në SHBA janë rreshtuar pranë mesit të fushës, duke provuar me radhë të godasin shtyllën e portës, në një sfidë që u ndoq me mjaft interes edhe nga pjesëtarët e stafit të katalanasve.  

Global