Argjentinasi është vetëm për sport dhe këtë e vërteton dëftesa e tij e cila rezervon vetëm një 10 dhe ajo në Sporte.

Argjentinasi ka kuptuar në kohë se shkolla nuk do ti jepte asgje dhe ka qenë po kjo klasë viti në të cilin ai u transferua në Barcelonë.

Tës jesh një student i mirë do të thotë se nuk ke kohë për gjera të tjera, por të bëhesh një futbollist i madh do të thotë që mos kesh kohë fare për shkollë.