Ans, kështu quhet djali i Sinan Hoxhes dhe Andrra Destanit. Ansi është fëmijë simpatik, por edhe mediatik

Ndryshe nga babai e nëna e tij që shfaqen gjithmonë të buzëqeshur, Ansi zakonisht është tejet serioz.

Se është serioz, e thotë edhe nëna e tij, Andrra.

Ani simpatik është rritur e zbukuruar, e ndoshta së shpejti mund të bëhet edhe me ndonjë motër a vëlla, shkruan “Kosovarja”.