Me rritjen e temperaturave, prija e duhanit bëhet edhe më e rëndë.

Të shumtë janë personat të cilët shprehen se e kanë të pamundur të heqin dorë nga duhanpirja. Dhe është e vërtetë, nuk është e thjeshtë ta lësh menjëherë atë.

Megjithatë meshkujt duhet të dinë që duhani shkakton edhe një efekt që nuk mund ta kishin pritur.

Sipas ekspertëve, pirja e duhanit mund të shkurtojë penisin deri në 1 centimetër.

Duke pasur parasysh që ereksioni varet nga pasqyra e mirë e gjakut, nikotina e tepërt pikërisht mund të çrregullojë qarkullimin e gjakut.

Për këtë arsye nëse nuk shqetësoheni se mund të sëmureni nga kanceri në mushkëri, atëherë kurseni shkurtimin e penisit tuaj.