Dasma e Turit dhe Orindës ia ka dalë, pa nisur, të jetë e veçantë. Me një profil të dashur, por njëkohësisht paksa privat, ata e kanë mbajtur historinë e dashurisë më shumë për vete sesa për sytë e publikut dhe duket se me të njëjtën dëshirë për të shijuar vetë ngjarjet e rëndësishme kanë konceptuar edhe dasmën, e cila megjithatë është komentuar shumë në media dhe ka ngjallur interes.

Edhe pse dihet ende shumë pak. Është mësuar që Turi e bëri festën e beqarisë në Vjenë, që Orinda ka vendosur një vello në festën e saj të beqarisë, që as dhëndri nuk e ka parë fustanin e bardhë të Orindës, kështu që ne të tjerët as nuk duhet ta pretendojmë, që betimin para Zotit ata do e bëjnë shumë privatisht në praninë vetëm të të ftuarëve të zgjedhur…