Presidenti i Komisionit Evropian, Jean Clod Juncker ka ndërprerë të mërkurën konferencën për gazetarë për shkak të një thirrjeje telefonike.

Megjithatë thirrja në telefon nuk ka ardhur nga gruaja e tij, siç kishte pritur ai, por nga kancelarja gjermane, Angela Merkel.

Atij i cingëroi telefoni derisa ishte në konferencë për media në Bruksel me kryeministrin e Sllovakisë Robert Fico.

Ai e hapi dhe me humor tregoi se e kishte thirrur Merkel.