Një familje ishin duke darkuar, si mos më mirë, kur këtë ‘ceremoni’ të tyre e ndërpreu një merimangë tepër e madhe, helmuese, e cila ishte duke ngrënë një hardhucë.

Kjo merimangë tepër e madhe u vërejt nga Melanie Jade Ottaway në shtëpinë e saj në Beruah, Kuinsland, Australi, derisa ajo dhe partneri i saj, Troy James, 28-vjeçare, ishin duke darkuar të dielën mbrëma.

Kjo nuk ishte hera e parë që ata të ballafaqoheshin me një krijesë të tillë, pasi që kësaj vere kishin parë një krijesë të ngjashme.