E përditshmja serbe Informer në numrin më të ri të gazetës së saj ka një artikull kushtuar vizitës së presidentit serb, Aleksandar Vuçiç në SHBA.

Artikulli me titullin “Vuçiç në luftë me Rusinë”, është lajmi kryesor i kësaj gazete të cilët gjithashtu shkruajnë rreth takimin të liderit serb në Uashington me nënpresidenti amerikan, transmeton Indeksonline.

Në këtë artikull duke iu referuar mediave amerikane, Vuçiç në këtë takim ka mbështetur politikën e BE-së  dhe të NATO-së në Rusi.