Ylli i muzikës, pop-folk, Meda, ka ka publikuar edhe këngën e tij më të re në bashkëpunim me këngëtarin e ri, Nurteel.

Ky i fundit është i njohur për bashkëpunimet me shumë këngëtarë të ndryshëm, duket se ka qenë më i përshtatshëm për Medën për këtë goditje verore. Vetë Nurteel ka bërë muzikën dhe në tekstin me Ghulon. Meda kështu duket se ka synuar verën e këtij viti me një projekt më ndryshe.