Me sa di unë, dhe me sa duket LR-PDSH-ja dhe Lëvizja BESA nuk kanë arritur të bëjnë koalicion, sepse nuk kanë ditur se si të merren vesh, se si do i ndajnë deputetët. Sikur të kishim lista të hapura të njëjtit mund të garonin në zgjedhje bashkë, pastaj ndarjen e deputetëve do ta bënte vet populli, duke preferuar vet njërin apo tjetrin kandidat të partive në fjalë.
Kështu është shprehur në emisionin “Agora” të Lajm TV-së analisti politik Robert Nesimi./GazetaLajm