Kur flasim për Dorina Memën, menjëherë mendja na shkon te trupi me forma të përkryera që ka, ko për vetë përkushtimin që aji i bën stërvitjes së përditshme,

Dorina, së fundmi po shijon pushimet në Katar, ku në disa foto të postuara në profilin e saj në instagram shikojmë që nuk i mungon asgjë. Thjesht të jesh në Katar është luks, dhe jo më të shkosh për të pushuar disa ditë siç po bën Dorina, ku mesa duket makina me të cilën ajo lëviz aty është thjesht një Lamborghini.

Global