Kombinimi i limonit me farat e lirit, mund t’ju ndihmojë që ta hiqni yndyrën e barkut. Madje një pije me këta përbërës është e lehtë për t’u bërë.

Duhet vetëm pak gjëra.

Receta e pijes që bën çudinë:
Ju nevojitet:
1 gotë e gjysmë ujë
1 lugë mjaltë
Lëng limoni
1 lugë fara të lirit
Fillimisht duhet farat e lirit ti vëmë në ujë.

Pas gjysmë ore përzieni dhe shtoni lëngun e limonit. Sipas dëshirës mund t’i përzieni edhe në blender.