Jagger është një emër i njohur për veshin e adhuruesve të muzikës dhe grupit të famshëm Rolling Stones. Por sot, më tepër se Mick Jagger bujë po bën vajza e tij, Georgia May Jagger.

25-vjeçarja, e cila është modele për Versace, Hudson Jeans, H&M, plus shumë marka të tjera, këtë herë ka pozuar duke i hequr rrobat.

Shihni pozat joshëse në setin fotografik.

 

Global