Djali që nuk provon dhe nuk dëshiron të të ndryshojë. Ai mendon që ti je seksi dhe e mrekullueshme, ose ndoshta pak e çmendur dhe nuk do të të ndryshojë për t’i u përshtatur botës…

21 tipa djemsh të cilët ia vlejnë.

Djali që të dërgon lule. Ose sepse do të dalë me ty. Ose sepse ke pasur një ditë të pakëndshme. Ai mendon për ty dhe bën një përpjekje. Pse është kaq e vështirë të gjesh një të tillë?

Djali që bën ato që thotë që do bëjë. Ai të telefonon kur thotë që do të marrë në telefon dhe bën plane paraprake. Dhe nëse ndodh diçka dhe nuk mund të bëjë atë që ka thënë, ai kërkon falje dhe ka gjithmonë një aryse të fortë.

Djali që të merr në telefon të nesërmen e takimit. Po! Një telefonatë! Është një mrekulli! Dhe kështu është dhe ai djalë! Ai do të marrë rregullisht në vazhdim sepse është një nga të paktët njerëz në botë që nuk vuan nga alergjia e vetimponuar e telefonit.

Djali që kërkon të jesh ekskluzive. Dhe në fillim ti je si e shastisur, por ky djalë të bën të ndihesh si e vetmja vajzë në botë, që është pikërisht ndjesia që çdo vajzë meriton të ndjejë.

Djali që e di çfarë do dhe e ndjek këtë dëshirë. Si ti që shkon pas gjërave që do sepse e di çfarë do. Ndonjëherë ajo është një palë lopata zhytjeje ose një këmishë që i rri mirë, ndonjëherë është një marrëdhënie… me ty.

Djali që të kthen mesazhe brenda një kohe të arsyeshme. Rregulli “do pres tri ditë sa t’i kthej përgjigje” është një budallallëk dhe i tillë është dhe djali që e zbaton. Në kohërat e internetit tri ditë janë si nëntë muaj. Kush ka nëntë muaj kohë të presë sa të marrë vesh në e ka qejf ai djali?Jo ti, njëherë.

Djali që mezi pret të të prezantojë te familja dhe miqtë e tij. Më në fund, nuk je ti e vetmja në një raport që e merr të dashurin kudo pa reciprocitet fare.

Djali që merr kohë për të njohur miqtë e tu. Ata nuk do ikin, kështu që dhe nëse as ai nuk do të ikë, duhet të miqësohet me rrethin tënd.

Djali që i pëlqen të dalë me familjen tënde dhe nuk ankohet kur ti shkon t’i takosh. Gjithashtu ai do dalë me meshkujt e shtëpisë si të ishte pjesë e familjes. Dhe nuk do varë buzët kur ata do ia heqin trurin atij, ose ty! Siç bëjnë të gjithë njerëzit e shtëpisë.

Djali që bën plane. Nuk ka asgjë me seksi sesa një mashkull që të merr disa herë në telefon ose të shkruan para se të dilni për darkë, shkruan revista class. Është një rregull takimesh dhe jete që djemtë që nuk e bëjnë dot nuk do jenë të aftë të bëjnë asgjë.

Djali që ndan të njëjtat vlera me ty. Nuk ka rëndësi sa e do një njeri. Nëse nuk vlerësoni të njëjtat gjëra (si vendi ku doni të jetoni, do keni fëmijë apo jo, si do menaxhoni financat), nuk do funksionojë asnjëherë.

Djali që shikon emisionet që ti ke qejf në TV sepse e di që kjo gjë të bën të lumtur. Ndoshta ai fshehurazi e pëlqen gjithashtu “The Bachelor” kështu që është mirë për të dy.

Djali që nuk shkon në shtrat ose nuk del me një femër tjetër sepse ka vendosur të ketë një marrëdhënie me ty. Ky djalë ka parime dhe mendon për të tjerët. Çdo burrë duhet të hyjë në jetën tënde me këtë qëndrim.

Djali që tregohet i gatshëm për kompromise. Sepse nuk është ai në qendër të botës dhe ai është aq me vetëbesim dhe fantastik sa ta kuptojë.

Djali që bën sakrifica që marrëdhënia të funksionojë. Shembulli A: Ti fiton punën e ëndrrave jashtë shtetit dhe ai mundohet të gjejë mënyrën të vij me ty sepse e di që ke ëndërruar gjithë jetën për këtë. *Mrekulli*

Djali që ta thotë si ndihet. Të flasësh për to është aq e rëndësishme sa t’i kesh. Nuk mund të jesh e vetmja në një marrëdhënie që je e aftë të flasësh për të tuat sinqerisht.

Djali që nuk provon dhe nuk dëshiron të të ndryshojë. Ai mendon që ti je seksi dhe e mrekullueshme, ose ndoshta pak e çmendur dhe nuk do të të ndryshojë për t’i u përshtatur botës.

Djali që i dukesh më seksi me xhinse dhe bluza. Kur nuk ke vënë grim dhe nuk u ke bërë asgjë flokëve. Dhe pikërisht atëherë kur ke dalë ta takosh me tuta, ai nuk t’i heq dot duart.

Djali që të dëgjon. Ai e di me çfarë shijeje të pëlqen akullorja dhe cila është lulja jote e preferuar dhe i kujtohet historia e pjesëmarrjes tënde në një konkurs recitimi në shkollë të mesme. Sepse kur ti flet, çdo gjë hesht në botën e tij.

Ai i kthen daljet me ty në një situatë filmash. Dhe kush nuk do donte të kishte një jetë si në filma? Ai është Ryan Gosling-u yt dhe ti je Rachel McAdams-i i tij dhe ju do fitoni me siguri çmimin “Puthja më e mirë” në Best Kiss award at the MTV Movie Awards.

Djali që do të martohet me ty. Ai sheh thesarin te ty dhe nuk të merr si lotari të fituar tashmë. Ai ka kërkuar për ty gjithë jetën si dhe ti ke kërkuar gjithë jetën për të.