Është një këngëtaret më të dashura shqiptare dhe mësa duket pushimet për të nuk kanë fund.

Këngëtarja Eneda Tarifa ka publikuar në rrjete sociale një foto ku tregon se është duke u argëtuar pafund me pushime. Madje krahas fotos Tarifa ka shkruar se nuk arrin të ngopet nga pushimet.