E cilësuar si Mbretëresha e pornos, Jena Jameson pas një karrierë të suksesshme në filmat për të rritur (1993-2008), tani jep disa këshilla të vlefshme për meshkujt.

43-vjeçarja ka vendosur t’u tregojë meshkujve gjithçka që duhet të dinë për të përmirësuar jetën seksuale të femrave.

  1. Komplimentet

Çdo ditë thoni të dashurës suaj se ajo ka të pasme të shkëlqyera. Po! Edhe pse kjo tingëllon e thjeshtë është shumë e rëndësishme. Ajo ndryshoi jetën time. Më e rëndësishmja nga të gjitha është që gruaja të ndjehet e bukur, seksi dhe e dëshirueshme, thotë ajo.

  1. Asnjëherë mos flisni për ish të dashurat

Asnjëherë..! Edhe në qoftë se ju mendoni se po i përmendni gabimet e saja, thjeshtë harrojeni. Fakti që juve ju kujtohet ish-e dashura neve na zemëron. Shmangeni atë me çdo çmim. Në qoftë se ajo përpiqet të bisedojë, me mençuri heshtni. Bllokojeni këtë temë pasi gjysma e tyre po ju teston.

  1. Mos shpejtoni në seks

Është shumë e rëndësishme, gratë e dinë se si të vlerësojnë. Kur njihni një femër mos shkoni drejt e në seks. Tregoni se ju dini se si të mbani veten nën kontroll dhe dini ta vlerësoni atë. Edhe pse shumë njerëz gjatë vonesës çmenden, por paguhen.

  1. Diskutoni gjatë raportit seksual

Gjatë marrëdhënieve seksuale, bisedoni. Tregoji asaj se ajo është më e mirë se sa keni imagjinuar. Vajzat e duan këtë mënyrë!

  1. Flini së bashku

Mos bisedoni për punën dhe për atë që ju pret nesër. Vetëm relaksohuni. Harrojeni botën, vetëm përqafoheni dhe ëndërroni së bashku.