Ka nisur takimi i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, i cili po mbahet në njërin prej lokaleve në dalje të Prishtinës. Temat e diskutimit janë zhvillimet e fundit në vend, respektivisht seancën e 3 gushtit.

Raportohet se aty po marrin pjesë krerët më të lartë të partisë; Isa Mustafa, Lutfi Haziri, Agim Veliu, Muharrem Sfarqa si dhe Ismet Beqiri.