David Beckham ka mbi 40 tatuazhe në trupin e tij dhe jo vetëm që nuk i janë mërzitur por edhe ai vazhdon të bëjë të rinj. I fundit është një tatuazh dedikuar katër fëmijëve të tij. Nga foto dallohet figura e një kali si dhe mbishkrimi Dadda.

“Diçka e re” – ka shkruar ylli i futbollit tek ka shpërndarë këtë foto në instagramin e tij.