Portieri shqiptar, Samir Ujkani ka kurorëzuar me martesë lidhjen disavjeçare me partneren e tij, Efnan.

Në dasmën e çiftit ishin të pranishëm familjarët dhe miqtë e Ujkanit, ku nuk munguan as fytyrat publike që vazhdimisht postonin fotografi dhe video të ceremonisë në rrjetet sociale.

Në një video shihen disa momente kur në dasmë është shtruar sofra për burrat, siç e do tradita shqiptare.

Ajo që bie në sy në këtë video është fakti, se sofra është e mbushur me para, që i janë hedhur nga dasmorët këngëtarit Afrim Muçiqi.