Dasmë e madhe në familjen e deputetit të LSI-së, Ylli Shehu, i cili sot ka martuar vëllain e tij të vogël. Familja Shehu është me origjinë nga fshati Buzëmadhe i Kukësit.

Familja Shehu  e ka marrë nusen me helikopter dhe makina të tipit të fundit e ndërsa në fshatin Buzëmadhe nusen e prisnin traditat.

Por ajo çka ra në sy më së shumti ishte përdorimi i armëve gjatë pritjes së nuses. Fenomeni i përdorimit të armëve në dasëm është një zakon i vjetër tradicional që kohët e fundit është shndërruar në shprehi të bezdishme dhe rrezik serioz për njerëzit.

Mirëpo kjo nuk e ka ndalur babain e deputetit dhe vetë deputetin që të gjuajnë me armë në ajër.

Në pritje të djalit dhe nuses së tij, babai i dhëndrrit, Vesel Shehu gjuan në ajër pa pushim e ndërsa sipas traditës ja pret djali i tij, deputeti Ylli Shehu nga makina ku dhe ky i fundit si për ti ardhur në ndihmë të atit gjuan në ajër.