Motra motrës i nxjerin ndonjëherë edhe sekretet njëra-tjetrës. Kështu ka bërë Luana. Në një foto të një koncerti që ajo mbajti bëri një status Marina, duke treguar krenarinë prej motre dhe duke e përgëzuar për suksesin. Deri këtu s`ka asgjë për t`u habitur.

Ajo që bëri surprizën e madhe ishte Luana me komentin e saj. “Ohh jeta ime ti!!! Shumë shpejt kanë me pa surprizën më të madhe nga ti.”

Po Marina çfarë po planifikon?