Marina Vjollca ka vendosur të shoqërojë të dashurin e saj në performancat e tij të mëdha dhe në mbrëmjen e fundit në Prishtinë ajo ka qenë e shoqëruar bashkë me Getin dhe disa miq të tij në pjesën VIP të klubit.

Geasy pati një nga performancat më të mira të tij së fundmi në një nga klubet e natës në Prishtinë, teksa miqtë në përkrahje të tij ishin të shumtë.