Marina fara, vajza seksi e këngëtares së njohur, Eli Fara, është duke shijuar në maksimum pushimet verore.

Marina nuk i ka ndalur për muaj të tërë postimet me bikini dhe mjaft provokuese.

Por këtë që ka postuar sot nuk e kishte bërë kurrë më parë. Toples dhe duke u masazhuar në plazh. Relaksi nuk ka fund për Marinën.