Vajza e këngëtares Eli Fara ka vendosur të sfidojë diellin dhe temperaturat e larta.

Marina Fara është duke pushuar në Francë dhe pamjet që ka publikuar prej andej të lenë pa fjalë. Ashtu siç është dhe karakteristikë e saj, Marina ka bombarduar rrjetin me foto hot të publikuara. Më e zjarrtë se kaq nuk mund të ishte.