Marina Fara dita ditës surprizon me postimet e saj.

Në rrjetet e saj sociale është vështirë të gjesh një foto ku nuk ka të ekspozuar gjokse dhe të pasme. Por këtë herë ajo ka veshur një fustan të bardhë e shkëlqyes.

Prerja e fustanit e ka detyruar të mos veshë të brendshme duke lënë kështu të bien në sy pjesët e saj më intime.

Dhe Marina duket se nuk e ka problem këtë pjesë pasi nuk ka kursyer postimet me të njëjtin fustan.