Pas disa ditësh pushimi në brigjet e Francës, Marina Fara duket se nuk e ka në plan të mbyllë pushimet.

Të gjithë i panë fotot e zajrrta e provokuese të vajzës së këngëtares Eli Fara. Por tani Marina ju përshëndet nga brigjet e Shqipërisë, dhe siç mund ta mendoni fotot janë të nxehta. Ajo asnjëherë nuk është kursyer me ekspozimin e trupit të saj.