Zonja e Pare  e Francës duket se është bërë pjesë e një sërë polemikash gjatë vizitës së Presidenti amerikan, Donald Trump dhe bashkëshortes së tij Melania.

Përvec komplimentit të Trump se ajo ishte në formë shumë të mirë,  Brigitte Macron ishte është vënë në siklet edhe nga bashkëshorti i saj

Një gazetar ka qenë dëshmitar i një momenti të sikletshëm mes Presidentit të Francës Emannuel Macron dhe Zonjës së Parë

Sipas gazetarit Brian Bennet, incidenti ndodhi gjatë vizitës në Francë të Presidentit amerikan Donald Trump dhe bashkëshortes së tij Melania.

Presidenti Macron preku bashkëshorten e tij Brigitte në fundshpinë.

Brigitte reagoi e huazuar, dhe u kthye nga bashkëshorti duke e parë me habi./SYRI.net/